söndag 19 juli 2009

Trött.

Finns inte så mycket och tillägga till detta fem bokstäver långa ord. Jag år så trött så jag bara sover och sover och sover och inte orkar göra någonting.

lördag 18 juli 2009

Är hemma igen!

Kom hem igår ca. halv 10 och försöker att återanpassa mig till livet här. Längre inlägg, funderinga m.m. kommer att komma senare då jag nu försöker att komma ikapp med livet här, det numera mycket hetsiga livet på facebook (m. typ 50 extra vänner eller så...), ladda upp och rensa bilder, läsa 86 (!) email (inte inkluderat alla från facebook med taggade bilder och vänneransökningar) osv.
Tills dess att jag hinner ikapp med allting så ha en bra sommar, det har jag haft och undrar ni ngt eller vill höra om resan (och jag är mycket villig att berätta ;) så ring annars får ni nog svar först om ngr år!

fredag 3 juli 2009

USA!

Klockan är 6 på morgonen och jag har packat och städat allt jag ska, för imorgon blir det av!

Vill du veta vad som händer live i USA så kommer jag att twittra här http://twitter.com/sparkling_. För er som inte vet det är twitter som en blogg, bara det att blogginläggen inte får vara längre än 140 ord, därav ordet microblogg. Svara på någon annans inlägg genom att skriva och nämna personen du svarar till så här @personens användarnamn. Lätt som en plätt. Seså, tryck på länken och se var jag håller på med nu då.