tisdag 8 februari 2011

Jag vill ha ett forum

Idag fick jag lust på att fortsätta skriva på min novell (alt. börja på en ny), men det av helt fel anledning. Min favoritsida för böcker har just lagts ned (eller inte egentligen, men man får inte längre prata eböcker där). Och nu har jag ingenstans att diskutera böcker längre!
Det borde egentligen inte vara en så stort sak när jag egentligen borde vara fokuserad på att plugga, men jag vill diskutera böcker fast jag inte har tid. Men, men...

Jag vill ha ett forum för böcker, inte ett community. På ditt every-day community finns det en massa flashiga funktioner som att lägga ut listor, dela favoritförfattare och gud-vet-vad. Det ser bra ut men ger mig ingenting. Jag vill ha ett gammaldags forum där man kan diskutera, och vill man dela listor gör man det helt enkelt i en tråd!
Sedan blir det ju inte bättre av att jag har fler krav än så (suck?). Jag vill att den ska vara på engelska för jag gillar inte svenska böcker, och jag vill helst att den ska ha ett mycket stort (och aktivt) forum för romance (vad heter det på svenska, romaner? ^^ romantiska böcker?) där jag kan tillsammans med andra skratta över klichéfyllda Harlequin-romaner och tipsa varandra om guldkornen som finns där ute (Sharon Sala med När änglar gråter? Jag har inga ord för hur mycker jag tycker om den boken).
Varför är alla sådana (liknande) sidor jag hittar sådana som också delar länkar (och därför blir så hotade att de läggs ned förr eller senare) eller författares fan-forum (vilka jag btw inte alls gillar)?

Tillägg: Kom just underfund med att jag inte skrev varför jag fick lust att fortsätta skriva på min novell. To make a long story short. Om jag skriver något > publicerar det > upptäcker att jag överlever trots piracy > då kan jag gnälla över att de stänger ned alla bra sidor utan att få elaka nazikommentarer.

1 kommentar:

Marika sa...

Romantik brukar man väl bara säga. Kort och gott. =P