fredag 26 augusti 2011

Att skriva Personligt Brev

Jag satt och skrev personligt brev och bad Mamma om hjälp med att beskriva mig. Mia satt också då vid bordet och tillsammans så kom de då på den här listan på "dygder"(haha).

Otroligt envis
Uppkäftig
Kan inte hålla tyst
Alltid rätt
Tjuvöyssnar
Grinig
Hett temperament
Vänsterhänt
Ovilja att utföraarbete
Tar ej order
Söker genvägar

Själv var jag inte så på topp med att stoppa detta in i mitt personliga brev, så jag ändrade listan och lade un lite synonymer...

Otroligt envis_________Uthållig
Uppkäftig____________Ärlig
Kan inte hålla tyst_____Social
Alltid rätt____________Välutbildad
Tjuvlyssnar___________À jour med aktuella händelser
Grinig_______________Klarar rutinarbete bra
Hett temperament______Stark personlighet
Vänsterhänt___________Kreativ
Ovilja att utföraarbete___Samarbetar bra
Tar ej order___________Självständig
Söker genvägar________Produktiv

4 kommentarer:

Marika sa...

Om skrivningar är vad det handlar om, Angelique. ;)

Marika sa...

Jag ska anmäla mig idag. Jag tänkte göra det igår, men kom p att jag inte kollat med alla om de kan komma.

Marika sa...

Nej, jag bor i en lägenhet. Då är standarden mer att man inte har en. Eller, han har faktiskt en, men den tar fyra timmar på sig säger han. Och?! säger jag, men det är hans val att inte använda den. Sedan märkte jag att något av pundhuvudena jag bor med har bokat tvättstugan imorgon fast den var bokad idag! Jag lackar fan ur! Men jag får väl tvätta på torsdag eller något... =S

Marika sa...

"Vollen si mit mir heiten arbent kommen?" ska nog vara "Wollen sie mit mir heute abend kommen?" Vill ni komma/följa med mig ikväll? Är det vad det ska vara? V-stavelse blir f-ljud, ei-stavelse blir aj-ljud, och d-stavelse i slutet av ord blir t-ljud, men inte om d:et är i mitten av ordet. =P Fast annars var det väldigt bra! =D Just det jag nämnde är ju inga grejer man lär sig på band riktigt, så jag tycker att det gick bra med att stava med tanke på det!

Tackar så mycket! ^^ Jag är nöjd själv faktiskt, även om jag hade lite småpanik över det dagen efter. Men det var för att jag provade att ha pannlugg då. inte min starka sida precis... ;)