söndag 2 oktober 2011

Vardagsgnäll

Så då har man skickat iväg ännu ett CV. Lite trist börjar det att kännas, blir leds på att sitta och göra nästan ingenting. En till två timmar språkträning, en timme eller så till att kolla upp jobb + utbildningar och sedan sitter man där resten av dagen och funderar vad man ska hitta på. Det har hänt flera gånger att jag sover mitt på dagen bara för att jag har tråkigt (=fail). Har lyckats sysselsätta mig i nästan en vecka genom att hitta en ny bokserie (eller ny och ny, tror att den här är ganska gammal). Outlander av Diana Gabaldon heter den i alla fall. Grymt lååååånga böcker vilket är anledningen till att jag varit så upptagen fast jag bara läst tre av sju böcker. Men läsa 24/7 kan man inte göra hur länge som helst utan att bli otålig och nu sitter jag härigen och undrar vad jag ska hitta på.
Har designat två hyllor som pappa ska få snickra åt mig, städat lite i spelrummet, fixat och donat med sådana grejer bara för att komma runt litegrann. Kollat saker jag vill köpa (men inte kan) på internet bara för att hålla mig sysselsatt.
Det är nästan så man funderar på att söka sig till Norge.
Eller Irland?
Eller Dubai?
Eller Kina?

Har jag nämnt att jag är leds på min jobbcoach? Senast så skickade han mig den här länken vilket kan kännas både en aning dumt och onödigt då han vet att jag förmodligen kommer att läsa vidare som personalvetare?

1 kommentar:

Marika sa...

Fan jag tror jag ska bli präst på sidan om mitt översättaryrke. Det hade nog varit kul, förutom alla regler. Då kanske man tänker: "Äsch, det är ändå inte någon förutom prästerna själva som egentligen lärt sig alla regler." Fel! Gamlingarna som är lika uråldriga som kyrka själv vet också hur allt ska gå till. Det är säkert dem som hittat på reglerna också. J/K ;)

"Fast" på tyska betyder "nästan" på svenska.