onsdag 21 maj 2008

Pest eller kolera, Svart eller vitt?

Mitt bankkonto ligger just nu på en oroväckande låg nivå och min inkomst under sommaren är lika med noll. Alltså måste jag bestämma vad jag ska satsa mina pengar på. Dessa alternativ finns:
*Scrapgrejer (som jag köper över internet)
*Fika, mjukglass och dy.l.
*Pocketböcker (det händer att jag köper många på sommaren)
*KLÄDER! (vilket jag faktiskt behöver mer av)
*Skor (vilket jag kanske inte behöver jättejättemycket)
*Spara (tråkigt, jag sparar ju jämt)

Jag tror att jag bestämt mig för att lägga undan 1500-2000 för skor och kläder, vi kommer ju ändå inte fara någon annanstans än till Pite (gubevars om jag landar i Gbg med de pengarna! Äsch, det får jag ta då!).
Pocketböcker får jag spara med. Jag har trots allt en massa böcker hemma som jag kan läsa om, och så finns ju biblioteket (även om jag inte tycker om att gå dit). Fika, mjukglass och dy.l. får jag försöka spara in på, man mår ju ändå inte bra av för mycket godsaker. Då återkommer vi till scrappgrejerna.Jag har en väldig lust att scrappa just nu och det är vad jag vill sätta på prio, så visst. Mina pengar goes scrappgrejer.
Det funkade tydligen bra att skriva ned när man vill bestämma vad man ska sätta sina pengar på! (Sedan när man har det nedskrivet så kan man ju inte ljuga för sig själv heller.)

1 kommentar:

Anonym sa...

asså, jag tycker det där med fika, mjukglass osv , och kläder var jävligt bra . och inte köpa upp alltihop :)
thihih,