onsdag 28 januari 2009

Varning för östogen, killar!

Det är väldigt synd att vi inte har fler killar i klassen för då skulle jag ta och skrämma slag på dem med en gång. Vill du veta hur?
Jo, jag skulle berätta det här för dem:
Enligt Ph.D. Leonard Sax-- Herregud, nej det skulle jag inte alls säga. Det är rapporten jag håller på med som har hjärntvättat mig till att nämna källor först. Så här skulle jag göra:
Jag skulle halvsmygande spionera på dem tills jag hittade någon som drack läsk ur en plastflaska, och då skulle jag attackera blixtsnabbt.

"Vet du att du får i dig lika mycket tjejhormoner av att dricka den där läsken som av att ta ett halvt p-piller?"

Ja, det är sant. Och det gäller ALLA genomskinliga plastflaskor.
När läskflaskor/vattenflaskor fraktas så får de ingen air condition. I många fall blir det runt 30 grader varmt inne i lastbilen och det tycker flaskorna inte om. Så plasten läker östrogen i läsken/vattnet, vilka vi sen dricker. Drick två 50cl och du har tagit östrogen värda ett p-piller.

Jag ska inte säga att jag är expert på vad killar tänker, men om jag var kille skulle inte jag vara så förtjust i en överdos av tjejhormoner...

Om det är någon som undrar hur jag får reda på sådant konstigt fyi så är det för jag jobbar om "the difference in thinking between men and women" på psykologin.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud, hade jag ingen aning om! Inte ens jag som redan är kvinna vill ha i mig nåt extra östrogen och särskilt inte i såna mängder. Cancerframkallande och allt. Verkar nästan som om de försöker ha ihjäl en.
Lina

Angelica sa...

Och när jag läste vidare upptäckte jag att det tydligen finns väldigt många roliga hormoner i soja också. Det finns tydligen inget slut på eländet?