fredag 15 februari 2008

Inget prickigt och inget randigt?

Läs det här. Jag bara undrar, om personen får migrän av prickigt och randigt, borde den inte få det också av skrikande och stojjande barn? Sedan har det ju hänt här i lilla Gällivare, jag undrar på vilket dagis? Kanske ska fråga runt lite...

5 kommentarer:

Sofia sa...

Det jag reagerar över att dom inte kunde enas på förskolan i sammarbete med föräldrarna utan var tvugna att göra en sån stor grej av det hela.

Angelica sa...

Det tänkte jag faktiskt inte ens på, fast det kan nog vara för att jag inte har småbarn. ;)

Anonym sa...

Ni är unga och förstår inte hur media fungerar. Varken föräldrar eller rektor har velat göra en stor sak av det. Media och läsarna älskar sådana här "ofarliga" nyheter som "Carola kastade en blomma" och "prickförbud på dagis". Så mycket roligare för gemene man att läsa än 43 dödade av självmordsbombare. Sedan är det fortfarande sant att förbudet existerar men proportionerna på nyheten bestämmer varken personal eller föräldrar.

Angelica sa...

Vilka "ni"? Är 33 år för ungt (som Sofia där uppe är)? Nu blir det lite offsubject men jag blir FÖRBANNAD på folk som tycker att jag är för ung för att förstå! Se fortsättning i mitt inlägg på förstasidan.

Anonym sa...

Jag får be så mycket om ursäkt. Det var naturligtvis inte rätt att åldersdiskriminera någon. Jag skrev utan att granska min kommentar. Tänka efter före är nog att föredra =) Men det var en kommentar i din blogg som antydde att personal eller rektor skulle önskat detta mediapåslag vilket inte är sant. Citat: "...utan var tvungen att göra en så stor grej av det hela" Jag vet att ingen av dom dragit på detta eller ringt runt till pressen. Det blir nu antagligen svårare att finna en lösning i lugn och ro efter allt detta. Men varför bli så väldigt arg? Kommentarer får man räkna med. Och det finns självklart många äldre som inte heller tänker på vem och varför tidningarna skriver upp allting så, den förståelsen har inte med ålder att göra, för det mesta. Jag personligen hade inte den förståelsen som 25 åring (vilket jag tycker är jätteungt). Men jag tänkte mig inte för, jag är givetvis inte norm för alla andra. Så jag lyfter på kepsen och ber om ursäkt!
I princip är det viktigt att få fram det i alla fall. Ingen har väl velat blåsa upp det så här för det skadar ju dom berörda ganska mycket. Stackars fröken som valsar runt i alla tidningar med sin migrän och stackars föräldrar som väl får svårt att hitta en lösning om dom i fortsättningen vill köpa mönstrade barnplagg.