måndag 25 augusti 2008

"Fate loves the fearless"

Dagens citat av James Russell Lowell är sådär lagom passande för jag överlevde min första dag på skolan. Sådär lagom. Bara 3 år kvar minus en dag. Tänk positivt!

För övrigt så blir jag inte klok på mig själv. De senaste tre-fyra dagarna har mitt humör gått upp och ned som Lisebergs Balder, eller möjligen Kanonen som har en lämplig loop. Mina kompisar skulle nog inte känna igen mig. Herregud, jag känner knappt igen mig själv! Hursomhelst, jag har varit lyriskt glad över mina nya möbler, ledsen för att jag blir så långt ifrån mina vänner, överlycklig över chansen att bestämma mer över mig själv, uppgiven över allt jobb det innebär. Justnu är jag bara trött och har varit det mest hela dagen. Går omkring i lägenheten slö som en senångare. Orkar inte packa upp. Nu vet jag inte riktigt om jag ska gå och lägga mig på en gång eller göra ett sista försök med att försöka få något gjort.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ledsen att du också är långt bort. det kostar ju så mkt pengar nu, alla telefonsamtal och resor som kommer komma ;) haha . det gjorde det ju inte förr liksom :(

Angelica sa...

Nej, då kostade det inte mycket ju :( Those were the days..