torsdag 18 mars 2010

Hmmmm...

Jag var och spände tandställningen igår och det gör så förjävla ont i huvudet. Måste man se positivt på saken så kan jag säga att den kommer och går och att jag slapp det värsta under tiden jag var på skolan. Lyckades tillochmed äta en macka jag köpte på fiket (även om det var kämpigt). Åt polarkaka och riktiga kakor doppade i te till middag igår och till frukost och middag idag, vilket kan tyckas vara mycket varierande och nyttig kost. Svär åt mig själv för att jag inte köpte någon frukt att göra smoothie eller någon färdiggjord alt. nyponsoppa och för att jag inte orkar springa och handla nu.
SÅ, nu har jag gnällt av mig och här kommer det egentliga blogginlägget.

MOCKS ÄR ÖVER! (sedan några dagar tillbaka)
Jag har upptäckt att skriva prov fan är jobbigare än att idrotta, och att jag faktiskt klarar av att plugga hårt när det behövs.
Nä, okej nu ljög jag. Plugga hårdare passar nog bättre in, och jag hoppas att det är något jag kan fortsätta med. Man kan ju tycka att man borde lära sig något av en vecka utan något annat än prov. Hmm, undra hur många det var? (Eng 2prov, Sv 2, Hi 3, Ma 2, Fra 2, Bi 2 = 13) 13 prov på en vecka!

Nä, nu känner jag att jag är lite osammanhängande. Jag tänkte faktiskt att det här skulle bli ett inlägg med lite innehåll, men jag fixar nog inte att vara så sammanhängande idag. Istället för att skylla på huvudvärken skyller jag på Marikas sånger idag som förmodligen kommer att hemsöka mig i mina mardrömmar.

God Natt.

ps) Brandlarmet gick och alla fick stå ute i en 20min-½h. Inte så roligt egentligen, men Marika såg ut att ha det riktigt mysigt... eller? :P

1 kommentar:

Marika sa...

Ha ha! De sångerna kommer att hemsöka oss alla. Oss alla! ;)
Var det verkligen så länge?! Jag tyckte att det verkade mer som 10 min. kanske. men, det är så det är när man är en dumpstermänniska. XP Det var mysigt. ^^