tisdag 24 juni 2008

Ny dator..

Jag kommer att behöva en laptop istället för min stationära när jag flyttar så jag har surfat runt och tittat lite. Har hittat ACER Aspire 7720G som verkar rätt bra, grafikkortet verkar okej ocg den har 4 GB i ram (vilket jag nog kan behöva), Ett annat alternativ är ACER Extensa 5620G som har mindre skärm (15,4" istället för 17, men vad ska jag med en stor skärm till?) men den har blu-ray istället, men nu när jag tänker efter behöver jag inte det heller.. Hmm, om jag utesluter Extensa och sparar Aspire så kan jag leta vidare efter andra märken.
Men vet inte om jag vågar mig på en HP. Kommer ihåg att någon vars blogg jag läste hade väldans problem med sin HP. Undra om det var en av Romanlöparbloggarna?

2 kommentarer:

Jenny H sa...

Hej!
Jag hade en annan dator tidigare, sedan den kraschade köpte jag en ny och det var en HP Pavilion. Det är den jag har nu och den funkar utmärkt! Så för min del så har jag ingenting att klaga på när det gäller HP-datorer! :-)

Angelica sa...

Jag tror inte att problemet låg i HPs datorer utan i servicen, men jag kan ju ha fel :) Det var ett tag sedan. Och man vill inte tycka illa om företaget som har de snyggaste datorerna...